Wie denkt aan Ma’Donna, denkt aan Sophie.

Sophie leeft er haar droom en verwent er iedereen op haar eigen enthousiaste manier. Unieke collecties, heerlijke parfums, handgemaakte juwelen, een luisterend oor, een lekkere koffie, een ongedwongen sfeer. Gezelligheid en beleving troef.

Een waar modehuis met de nadruk op een eerlijke en persoonlijk stijladvies.

Sophie_MaDonna_winkel1

Waarden


Ma’Donna biedt merken aan die vakmanschap, duurzaamheid en creativiteit hoog in het vaandel dragen. Door zorgvuldige selectie van kledingstukken en collecties wilt Sophie een plaats bieden waar vakmannen en liefhebbers elkaar kunnen vinden.

Duurzaamheid 2

Duurzaamheid

Vakmanschap 4

Vakmanschap

Unieke-creaties-7

Unieke creaties

Vanwaar de naam Ma’Donna?

Enkele jaren geleden kreeg ik van mijn grootouders een prachtig, handgemaakt mariabeeld, een madonna onder een stolp. Dat was hun eerste gezamenlijke aankoop ooit geweest, nog vóór ze getrouwd waren. Het ging hun oudste kleindochter veel geluk en succes brengen. Het beeld kreeg toen al een prominente plaats in huis. Ik vond ze mooi en het deed wat met me. Toen ik besloot om me volledig in de mode te smijten, en een eigen modezaak te starten, moest ik niet lang nadenken over de naam van die zaak. Modehuis Ma’Donna was geboren. De madonna zou opnieuw mijn geluksbrenger worden. En tot op vandaag staat mijn madonna’ke hier mooi te pronken en geluk te brengen. Ik zie het beeld doodgraag en had nooit gedacht dat het zo’n belangrijke plaats in m’n leven zou nemen.

De madonna heeft zelfs, als een van de weinige spullen, de brand goed doorstaan, zonder veel roetschade. Goed beschermd onder die stolp. Klaar voor een nieuw begin.

Madonna
  
madonna-2
Madonna 1